Economia

Zapatero explica en un vídeo que la cimera del G-20 serà "l'inici de la recuperació" econòmica

Política

El president del govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, explica als ciutadans en un vídeo a internet que la cimera del G-20 de dijous a Londres serà "l'inici de la recuperació" econòmica i servirà per "establir un nou ordre internacional" econòmic i financer "més just".

Al vídeo, el cap de l'executiu central es mostra convençut que la cimera servirà per obrir "una nova etapa" i que d'aquesta "greu recessió" mundial en sortirà "un sistema internacional transparent, segur, eficaç i fiable".

Així, manté, servirà per "eliminar els incentius que han provocat abusos i cobdícia, per acabar amb els paradisos fiscals i a la vegada per garantir que el conjunt de l'ordre internacional, i de manera particular els països emergents i menys desenvolupats, pugui continuar obtenint finançament".

A més, al vídeo, el president del govern central subratlla que la posició de l'Estat en aquesta crisi ha estat marcada pel seu "compromís amb la protecció social", perquè els responsables d'aquesta situació no han estat "les famílies de treballadors ni els pensionistes", sinó que ha estat generada "pels abusos, per la cobdícia en el sistema financer".

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.