Economia

Inversiones Hemisferio reconeix contactes entre Vueling i Clickair, però sense cap acord concret de fusió encara

Aerolínies

Vueling ha tornat al parquet amb ascensos del 5,5%, fins als 9,63 euros per títol després de difondre's un fet rellevant referit a les converses que Inversiones Hemisferio, propietat de la família Lara i màxim accionista de la companyia de baix cost, ha mantingut amb la seva competidora Clickair sobre una possible fusió.
Concretament, Inversiones Hemisferio, principal accionista de Vueling Airlines amb el 26,8% del capital, ha reconegut avui l'existència de converses amb accionistes de diverses companyies del sector, entre les quals Clickair, "de cara a una eventual integració entre les dues companyies".

En un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Inversiones Hemisferio aclareix que les converses "continuen", com ja van comunicar el 29 de gener passat, però assegura que de moment "no s'ha aconseguit acord ni cap compromís".

El braç inversor de la família Lara fa aquestes precisions en relació amb la informació avançada avui pel diari Cinco Días, en què ha dit que Clickair i Vueling podrien haver assolit divendres passat un preacord de cara a una fusió.

La CNMV ha suspès aquest matí cautelarment, amb efectes immediats, la cotització dels títols de Vueling, en espera de la difusió d'aquesta informació rellevant. Després d'aquest comunicat, els títols de l'aerolínia han tornat a cotitzar a les 12.00 hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.