Economia

Ford reduirà la producció de vehicles tres hores al dia entre octubre i desembre

Es tracta d'una mesura empresarial per tal que torne la normalitat productiva al mes de gener

La direcció de Ford a la planta d'Almussafes, ha proposat als sindicats reduir la producció de vehicles tres hores al dia des del pròxim 16 d'octubre fins a finals de desembre, així com sis nous dies d'ERO que es desenvoluparien durant la primera quinzena d'octubre, amb l'objectiu que la situació “torne a la normalitat” en el mes de gener.

Així ho han indicat als mitjans de comunicació valencians fonts de l'empresa, que han detallat que l'atur de sis jornades tindrà lloc els dies 2, 8, 10,11 i 15 d'octubre i el 2 de novembre, coincidint amb el pont de Tots Sants, i que es veurà afectada l'àrea de producció de vehicles, no la de motors.

Una vegada conclosos estos dies de regulació, el 16 d'octubre començarà la reducció de jornada en tres hores diàries, que es distribuiran en 1,5 hores menys de treball a cadascun dels torns, de matí i vesprada. Esta proposta haurà de ser ratificada dilluns que ve pel Comitè d'Empresa.

A banda d'aquestes noves mesures, encara queden pendents set dies d'atur de l'ERO anterior, que s'executaran entre el 21 de setembre i l'1 d'octubre.

Fonts sindicals han valorat, que la companyia haja procedit a “concretar i clarificar” les mesures per fer front a la caiguda de vendes, i han subratllat que aquestes mesures s'implementen amb el compromís de Ford que, si no es produïx una eventualitat, el 3 de gener la situació a la planta “torne a la normalitat” i no calguen noves regulacions d'horaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.