Economia

Centenars de candidats per al nou Mercadona de Tremp

La cadena ja ha iniciat el procés de selecció de personal per ocupar els 25 nous llocs de treball

Mercadona ja ha iniciat el procés de selecció dels futurs treballadors del nou supermercat que s'instal·larà en els pròxims mesos a Tremp. Més d'un miler de persones d'arreu de l'Estat han presentat candidatura per aspirar a un dels 25 nous llocs de treball que es crearan a la ciutat. Dues persones amb experiència que ja formen part de l'actual plantilla completaran un equip de 27 treballadors amb què Mercadona dotarà la superfície de Tremp, segons fonts de l'empresa consultades per aquest diari.

El procés de selecció es va iniciar la setmana passada amb les entrevistes personals. No obstant això, la presentació de candidatures per treballar al supermercat continua oberta i es pot fer al web de Mercadona, a la borsa de treball de l'Ajuntament de Tremp o a l'oficina del SOC de la ciutat.

Una de les condicions que hauran de complir els aspirants és que visquin a Tremp o, si més no, a la comarca. El candidats que aconsegueixin una plaça percebran inicialment un sou de 1.109 euros nets al mes, que s'ampliarà a 1.197 euros a partir dels dos anys d'antiguitat, a 1.307 euros a partir del tercer i a 1.429 del quart any en endavant.

Sense data d'obertura

Els tràmits previs a la construcció del nou supermercat es troben encallats des de fa unes setmanes. Segons fonts municipals, el consistori està pendent de rebre un informe de l'Agència Catalana de l'Aigua que acrediti el correcte funcionament del col·lector de clavegueram del Joncar, zona on s'instal·laria el nou supermercat i on antigament hi havia un barranc. En cas que l'estudi sigui favorable, es podrà aprovar definitivament el pla parcial que donaria llum verd a l'inici de les obres.

LA XIFRA

25
nous llocs de treball
són els que ofereix la cadena valenciana a la capital del Pallars Jussà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia