Economia

EMPRENEDORIA

El viver d'empreses de Forallac, el primer amb fibra òptica

Nexes, el viver d'empreses i centre de negocis de Forallac, s'ha convertit en el primer de les comarques gironines que ofereix xarxa de fibra òptica als usuaris aprofitant la instal·lació efectuada aquest estiu. Les 25 empreses instal·lades actualment ja gaudeixen de cobertura de banda ampla a alta velocitat. Aquesta implementació dóna resposta a la demanda cada cop més gran dels emprenedors, una bona part dels quals busquen l'èxit de la seva ocupació professional en les noves tecnologies o fonamenten les seves accions emprenedores actuant a la xarxa. Perquè això sigui possible Nexes va arribar a un acord amb l'empresa Anxanet, que és qui s'ha cuidat de fer arribar la fibra òptica fins al viver.

Nexes va iniciar l'activitat a mitjan 2009 i actualment és el viver d'empreses més gran de les comarques de Girona, amb disset despatxos, vuit naus i sis llocs de treball de coworking, amb una ocupació del 90%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.