Esports

L'Espanyol perd De la Peña i Jonâtas, però recupera Tamudo

Eduardo Costa no ha assistit a l'entrenament i el club, de moment, no en sap res

L'Espanyol haurà de guanyar al Werder Bremen sense Iván de la Peña ni Jonâtas Domingos. I és que, segons ha informat el metge del primer equip, Miquel Cervera, els centrecampistes tenen escasses opcions de jugar aquest dijous la semifinal de la Copa de la UEFA davant l'equip alemany.

Pel que fa a De la peña, Cervera ha explicat: “No ha evolucionat bé la seva lessió en el bessó i sent molt dolor. Ahir li vam fer una ecografia que va confirmar que pateix una lesió muscular de grau en el bessó intern de la seva cama dreta que li impedeix córrer”.

En aquest sentit, el metge ha revelat que les sensacions del futbolista “són negatives”, i per això “pràcticament està descartat per al partit de dijous llevat que es produeixi un miracle”. Fins i tot, i sempre segons Cervera, el càntabre és dubte “per al partit de diumenge contra l'Atlètic de Madrid”.

Jonâtas tampoc ha evolucionat bé i avui ja no s'ha exercitat amb la resta de companys. El jugador té “molt afectat i adolorit un múscul de la cama dreta i no crec que arribi al partit de dijous”.

Per contra, Raúl Tamudo s'ha recuperat bé, malgrat es retirés abans de l'entrenament, i el porter Carlos Kameni, amb una lleugera lumbàlgia, s'ha entrenat en el gimnàs i no hi ha dubte que es desplaçarà a Alemanya.

Un cas a part és el del migcampista Eduardo Costa, que no ha assistit a l'entrenament. Cervera ha assegurat que el brasiler no pateix cap lesió i que la seva absència no es deu a un problema mèdic. El club, de moment, no sap res del jugador.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.