Esports

Tamudo, tres setmanes de baixa, es perdrà les dues primeres jornades de la Lliga

El davanter Raúl Tamudo, que es va lesionar dijous passat durant la disputa del Ciutat de Barcelona, estarà tres setmanes de baixa i es perdrà les dues primeres jornades de Lliga.

Tamudo s'ha sotmès avui a una ecografia que ha confirmat el diagnòstic de trencament muscular de grau 1 a l'isquiotibial de la cama esquerra.

El responsable mèdic de la plantilla espanyolista, Miguel Cervera, ha precisat que, malgrat la lleugeresa de la lesió, està situada "en una zona de risc de possibles recaigudes i això obliga a ser molt prudent amb la recuperació".

David García, amb hepatitis
Per altra banda, el jugador del planter David García serà baixa entre un i dos mesos a les files de l'Espanyol, després que les proves mèdiques que se li han practicat hagin confirmat que està infectat per una hepatitis del tipus A.

El jugador havia patit un procés febril i havia manifestat al doctor Miquel Cervera que es trobava molt cansat, sense que se sabessin inicialment els motius d'aquestes molèsties. Finalment, s'ha comprovat que David García pateix una inflamació del fetge produïda per l'hepatitis. El temps de recuperació, fixat entre un i dos mesos, dependrà de la normalització en els nivells de transaminases.

El club estudia ara l'origen de la malaltia, que s'encomana a través d'aliments crus i aigües contaminades, amb un període d'incubació que pot arribar als cinquanta dies. Els serveis mèdics espanyolistes no han detectat cap altre cas d'hepatitis a la plantilla a dia d'avui.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.