Esports

El Barça abandona a la seva sort l'equip de bàsquet femení

El compromís adquirit al 2002 pel Barça amb l'equip estava lligat a què aquest aconseguís finançament propi

El Futbol Club Barcelona ha decidit no mantenir el suport al Club Bàsquet Femení Universitari de Barcelona, conegut com UB Barça des del 2002, quan van iniciar una col·laboració condicionada a què l'equip aconseguís finançament per garantir-se la viabilitat. L'absència de suports institucionals i de patrocini ha dut l'equip femení a una molt probable desaparició.

En l'última Lliga femenina, l'UB Barça va arribar a les semifinals de la competició, i no va participar en les competicions europees precisament per falta de finançament. En l'acord assolit al 2002, el Barça es comprometia a cedir les seves instal·lacions i el material esportiu, l'accés als serveis mèdics i a la infraestructura administrativa del club.

El Barça ha comunicat, però, que aquests compromisos anaven lligat a què els responsables del Bàsquet Femení Universitari aconseguissin els recursos necessaris per a la supervivència del club.

Si l'UB Barça desapareix, la seva plaça a la lliga podria ocupar-la un altre club, potser el Don Piso Uni Girona, que hi està interessat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.