L'Akasvayu comença la Lliga guanyant al Tau

LLIGA ACB

Victòria de prestigi i molt treballada la que ha aconseguit l'Akasvayu Girona davant el Tau en aquesta primera jornada de lliga (78-76). El partit ha estat molt igualat: cap equip ha tingut mai diferències superiors als vuit punts.

Després d'una primera part certament igualada, han estat els visitants els que se n'han anat al descans guanyant de cinc punts, 38-43 i els que han disposat dels esmentats vuit punts d'avantatge (51-59) al començament de la segona part. Tot i això, una antiesportiva xiulada a Hill McDonald ha estat clau perquè el conjunt gironí pogués tornar al partit amb expectatives reals.
Ja en l'últim quart, l'actuació de Middleton ha estat clau perquè el joc interior del Tau quedés desactivat. Això i l'encert en atac dels últims minuts ha acabat donant els seus fruits. Sada ha aconseguit un triple a 1'55" que deixava el 75-70 i poc després Gasol aconseguia el 77-70 a 1'25". Un marcador que pràcticament sentenciava el partit, com així ha estat, encara que amb el resultat de 78-76.

En l'aspecte individual, San Emeterio ha estat el màxim anotador del partit amb 21 punts, mentre Teletovic amb 17, ho ha estat del Tau.