Esports

El millor DKV apareix en el moment just

'Play-off' al títol de la Lliga ACB 2006-2007

Cop a cop, punt a punt i rebot a rebot. El DKV va suar de valent per passar. El Gran Canària va aferrar-se a Marcus Norris (24 punts i 5 triples) per mantenir-se viu fins a l’últim quart, abans de cedir 93-76. Amb cinc jugadors amb més de 10 punts, Rudy (23 p) i Marcelinho de líders i Bennett aportant veterania d’or, la Penya va guanyar-se un lloc a la semifinal amb el Reial Madrid, que arrenca demà.

La Penya va mirar de sortir connectada d’entrada. La transcendència del duel hi obligava, però el Gran Canària no va donar mostres d’acusar la pressió de ser per primer cop en un cinquè partit. Només les faltes ràpides perjudicaven els canaris, que van aprofitar les segones opcions en atac per mantenir-se frec a frec.

El DKV, amb dos triples de Rudy i la millora en el rebot defensiu, va obrir una escletxa, 32-23, que no va ser forat. Ni molt menys. Una antiesportiva i una tècnica a Paco Vázquez van permetre als visitants frenar la sagnia. Això sí, enmig de l’escridassada del públic als àrbitres.

L’intercanvi de cops era constant, sense opció a respirar. Si Rudy anotava un triple, Norris replicava. Si la Penya marxava de 10 punts (51-41), el Gran Canària responia amb una zona molt oberta i l’encert de Norris (55-52). Suant sang en cada cistella, els dos equips jugaven al límit. Bennett, sobre la botzina, va tancar el quart: 65-57.

S’acosta l’Eurolliga
Quedaven deu minuts per acaronar l’Eurolliga o tastar la decepció. I va sortir cara. La zona del Gran Canària va patir Marcelinho. Amb 8 punts seguits el brasiler va acostar la semifinal a Badalona (77-63), per donar pas a la veterania de Bennett. Un triple de Rudy i un robatori amb esmaixada de Ricky Rubio van portar la festa a Badalona. Ja hi esperen l’Eurolliga: l’equip hi aterrarà la pròxima temporada sempre que el DKV arribi tan lluny com el Barça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.