Esports

Rudy Fernández desaté l'oferta del Barça i continua a la Penya

L'AXA Barça es queda sense la possibilitat de fitxar el recanvi que havia previst per a Juan Carlos Navarro

Rudy Fernández ha decidit jugar una temporada més a la Penya abans de provar a fer el salt a la NBA. L'escolta ha pres aquesta decisió tot i l'interès que havia demostrat l'AXA Barça en fitxar-lo com a recanvi de Juan Carlos Navarro, que la temporada vinent jugarà als Estats Units.

L'entorn de Rudy Fernández ha confirmat avui la permanència del jugador al DKV Joventut per una temporada més. Tot i que el club badaloní no ha confirmat la continuïtat de Rudy, tot sembla apuntar que equip i jugador han arribat a un pacte segons el qual s'augmenta la fitxa del jugador a canvi de rebaixar-li el valor de la seva clàusula de rescissió per anar a la NBA.

Reducció de la clàusula de rescissió
La clàusula de rescissió de Rudy per a la NBA està fixada en 1,7 milions i es reduirà fins a la meitat, si bé es mantindrà la clàusula de 3 milions en cas que fos traspassat a algun club europeu. en aquest sentit, l'AXA Barça ja havia mostrat interès en fitxar-lo per suplir Juan Carlos Navarro, que ja té les maletes preparades per anar a la NBA. També s'havien interessat en el mallorquí Rudy Fernández equips de primera línia europea com Panathinaikòs, Olympiacos i CSKA Moscou.

D'altra banda, el DKV Joventut preveu confirmar en breu la continuïtat del seu entrenador, l'incombustible Aíto García Reneses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.