Esports

Marc Gasol tampoc vol anar al Barça

Rudy Fernández encara no ha dit "no" a l'oferta de l'AXA Barcelona

Marc Gasol ha confirmat avui que no torna a l'AXA Barça i que pensa continuar una temporada més a l'Akasvayu Girona. "M'interessa més seguir a Girona pel projecte i pel grup de jugadors, ja que formem una pinya", ha assegurat el petit dels Gasol, que s'ha estimat més complir com a cedit a Girona l'any de contracte que li queda amb el Barça.

El pivot ha defensat la seva elecció en un acte promocional a Andorra en el que també hi han participat altres jugadors, com el seu germà Pau, Rudy Fernández, Raúl López i Alex Mumbrú. Al mateix temps, Marc Gasol ha desvinculat la seva decisió amb el fet que Dusko Ivanovic hagi estat renovat a la banqueta blaugrana.

Indecisió de Rudy Fernández
La decisió de Gasol de dir no al Barça es podria sumar a la de Rudy Fernández, ja que dilluns es va anunciar que el mallorquí continuaria una temporada més al DKV Joventut. Tot i això, Fernández encara no té decidit al cent per cent el seu futur i aquest dimarts ha assegurat que encara "no ha dit no a la oferta del Barcelona".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.