Esports

Touré Yaya vol reaparèixer contra l'Almeria

"Els jugadors arrossegaven fatiga i això es va notar en el partit contra el Vila-real", afirma

El migcampista del Barcelona Touré Yaya, qui ultima la seva posada a punt després de patir fa quatre setmanes un trencament al bíceps femoral de la seva cama esquerra en el partit de Lliga davant el Llevant, espera tornar a jugar alguns minuts davant l'Almeria diumenge que ve.

"Estaria bé poder reaparèixer contra l'Almeria. Em trobo bé i tinc moltes ganes de tornar a jugar com més aviat millor. Crec que avui dijous o demà tindré el permís mèdic per poder fer-ho" ha manifestat Touré Yaya en una entrevista a Barça TV.

Durant les últimes setmanes, l'internacional ivorià ha pogut seguir, des de fora, les evolucions de l'equip, que la passada jornada, a El Madrigal, va perdre el seu primer partit de Lliga (3-1).

"Els jugadors arrossegaven fatiga i això es va notar en el partit contra el Vila-real, molts dels jugadors venien de jugar amb les seleccions i calia anar a jugar contra un bon equip. Considero que no es pot estar sempre al màxim nivell, però que només és qüestió de cansament. A banda d'això, crec que els meus companys estan fent una bona feina", ha comentat sobre això.

Desequlibri
El Barcelona sembla haver perdut cert equilibri al centre del camp des de la lesió de Touré Yaya, però el migcampista blaugrana creu que altres companys, com Andrés Iniesta, han cobert amb garanties la seva baixa.

"El Barça d'aquest any és un Barça de nivell internacional i, per exemple, estan Márquez i Iniesta per cobrir el meu lloc. Precisament Iniesta, que m'ha substituït, ha fet una molt bona feina. És un jugador al qual estima moltíssim i també estan Xavi i Deco", ha comentat.

Touré Yaya també ha destacat el partit d'Eidur Gudjohnsen davant el Glasgow Rangers. "És cert que en aquests moments no té molts minuts de joc, però a Glasgow va fer un bon partit i va aportar el seu físic a l'equip".

Per al migcampista africà els compromisos internacionals han minat el joc del Barça durant l'última setmana (derrota davant el Vila-real i empat sense gols davant del Rangers), encara que s'ha mostrat convençut que, contra l'Almeria "hi haurà més frescor en el joc" i l'equip "tornarà a agafar confiança".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.