Esports

Ronaldinho s'uneix a la llista de baixes per a Almeria

Ronaldinho, que els últims dies no ha pogut entrenar-se al mateix ritme que els seus companys a causa d'unes molèsties a l'adductor de la cama dreta, s'uneix a la llista de baixes per al partit de Lliga que el Barça disputarà demà diumenge davant l'Almeria.

Tampoc ha entrat a la convocatòria el davanter Giovani dos Santos, que no s'ha entrenat durant tota la setmana per una estranya lesió al turmell esquerre que podria obligar-lo a passar pel quiròfan.

Les baixes de Ronnie i Giovani s'uneixen a les ja conegudes de Deco (contractura al bessó), Rafa Márquez (contusió al peu dret amb edema ossi), Touré Yaya (hèrnia discal), Santi Ezquerro (pubàlgia) i Lionel Messi, que ha viatjat a l'Argentina per recuperar-se del trencament del bíceps femoral de la cama esquerra que el tindrà més d'un mes fora del camp.

Tres jugadors del Barça B
Davant aquesta plaga de lesions, el tècnic, Frank Rijkaard, s'ha vist obligat a completar la convocatòria amb tres jugadors del Barça B (Pedrito, Víctor Vázquez i Víctor Sánchez) i el defensa Oleguer Presas, que torna a la llista després d'estar un mes apartat dels terrenys de joc pel trencament d'un dit de la mà esquerra.

Els 18 convocats per Rijkaard són: Valdés, Pinto, Puyol, Oleguer, Milito, Thuram, Sylvinho, Abidal, Edmilson, Xavi, Iniesta, Gudjohsen, Henry, Eto'o, Bojan, Pedrito, Víctor Vázquez i Víctor Sánchez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.