El Barça, eliminat de la Copa del Rei

El València guanya 3-2 i s'enfrontarà al Getafe a la final

El Barcelona ha quedat eliminat de la Copa del Rei en perdre per 3-2 davant el València, que jugarà la final contra el Getafe el 16 de abril al Santiago Bernabéu. Ronald Koeman pot respirar un cop el seu equip té a les seves mans la possibilitat d'aconseguir un títol aquesta temporada. En canvi, el Barça encara un final de temporada amb un Rijkaard cada cop més qüestionat.

El València ha portat sempre la iniciativa al partit, amb un primer gol al minut 17 de Baraja que ha refredat els ànims culers. Un segon gol blanc, de Mata al minut 44, semblava haver deixat l'eliminatòria sentenciada. Però ja a la segona part, el Barça ha revifat amb un gol d'Henry al 72. Les il·lusions blaugranes han durant poc més d'un minut, ja que al 73, Mata ha tornat a avançar el València. Al minut 80, Eto'o ha marcat el 3-2 i ha tornat a revifar les esperances blaugranes, però el marcador ja no s'ha mogut més.