Esports

Oriol Giralt aconsegueix 7.000 signatures contra Laporta

Moció de censura

El grup promotor de la moció de censura contra el president del Barça, Joan Laporta, encapçalat per Oriol Giralt, ha anunciat que avui es podrien superar les 7.000 firmes, després d'aconseguir les 5.882 necessàries perquè prosperi la moció. Les signatures s'han aconseguit dos dies abans del termini estipulat en els estatuts del club.

"La Junta Directiva ha de fer un esforç per entendre que hi ha moltes opcions que prosperi la moció de censura", ha dit Giralt. "Ha d'interpretar el que està passant: milers i milers de persones no estan d'acord amb la seva manera de portar el club, i s'han manifestat de forma massiva".

Des del grup promotor de la moció consideren "una cosa extraordinària" el "suport massiu" dels socis. "Han vingut de tot el món. Em queda Bhutan, crec", ha ironitzat Giralt.
La validesa de les firmes no és una cosa que preocupi als promotors. "Recollirem un nombre molt alt, més d'allò esperat, i totes s'han recollit amb la major seguretat i control. Més de 5.882 s'han signat a l'Hotel Derbi, on som extremadament cauts", ha afirmat Giralt.

Aquest advocat català s'explica l'èxit de la recollida de signatures pel comportament de Laporta: "Li han pogut les debilitats. El president ha de ser un senyor, que sàpiga comportar-se. Ens costarà temps recuperar la imatge de serietat que ens ha fet perdre".

A més Giralt ha afegit que la Junta Directiva té "problemes de credibilitat en la seva gestió en tots els àmbits". "Estigui qui estigui al capdavant del club vull que se senti legitimat", ha assegurat.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.