Esports

Eto'o, Deco i dos jugadors del filial, novetats de la convocatòria

Barça

Samuel Eto'o i Deco, a més dels jugadors del filial Rafael Romero Fali i José María Rueda són les novetats de la convocatòria del Barça amb vistes al partit de demà davant el Mallorca.

Aquests quatre jugadors supleixen a la llista els sancionats Xavi Hernández i Rafael Márquez, així com els lesionats Sylvinho i Eidur Gudjohnsen.

També continuen fora de la llista Andrés Iniesta, Gabi Milito, Albert Jorquera i Ronaldinho, que malgrat haver accelerat la seva recuperació, no ha pogut ser convocat per a l'últim partit de la temporada al Camp Nou.

En el seu últim partit com a tècnic del Barça al Camp Nou, Rijkaard ha decidit incloure a la llista dos joves del filial. Es tracta de Rafael Romero Fali, un defensa de 22 anys; i José Manuel Rueda, un migcampista de 20 anys.

La llista és la següent: Valdés, Pinto, Puyol, Messi, Eto'o, Deco, Henry, Touré Yayá, Abidal, Zambrotta, Thuram, Ezquerro, Edmilson, Oleguer, Bojan, Dos Santos, Fali i Rueda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.