Esports

Joan Laporta oficialitza la marxa de Frank Rijkaard al final de la temporada

Futbol

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha anunciat oficialment que la junta directiva ha pres la decisió de rellevar l'entrenador Frank Rijkaard a final de temporada. Josep Guardiola serà el seu substitut, tal i com ja s'havia avançat durant aquesta setmana.

El dirigent del Barça, després de la reunió de la junta directiva que s'ha prolongat durant més de quatre hores, ha valorat "l'excel·lent treball i comportament" realitzat per Rijkaard, un tècnic que, segons Laporta, ha fet història al Barça.

Quant a l'elecció de Josep Guardiola, Laporta ha considerat que garanteix "la continuïtat de l'ideari futbolístic que ens portat als èxits", així com que té "els coneixements, la il·lusió i l'autoconfiança per aconseguir èxits".

Laporta ha fet aquestes declaracions en roda de premsa, en la qual ha tallat amb un contundent "avui no vull parlar de jugadors" qualsevol referència al futur dels jugadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.