Esports

El Barça guanya 6.600 socis i ja en són 163.000

El nou projecte del FC Barcelona i l'arribada de jugadors com Hleb, Alves, Piqué o Keita sembla que han animat l'aficionat culer, que ha incrementat un 4% el nombre de socis de l'entitat blaugrana respecte a la temporada passada, i ja supera els 163.000, segons dades que el club ha fet públiques avui.

Segons l'agència de notícies Europa Press, el Barça havia tancat la temporada 2007/08 amb 162.979 socis, fet que suposa un increment de més del 4% de la massa social barcelonista. Durant el mes de juliol, les noves altes han elevat la xifra per sobre dels 163.000 socis, una mica més de 6.600 socis de diferència respecte la temporada anterior.

A més a més, la xifra consolida el club català entre els més grans del món, amb la característica diferencial de tenir la massa social més àmplia. Una dada que confirma el creixement en aquest sentit és que més d'un 17% de les noves altes de socis de la temporada són de l'estranger.

Les dades es fan públiques el dia abans de la reunió de la junta en què s'ha d'aprovar la incorporació de nous membres, després de les vuit dimissions del 19 de juliol arran de la moció de censura que l'equip directiu va superar per un marge molt estret. En la trobada d'aquest dilluns,també s'ha de fixar la data de l'assemblea de compromissaris en què s'ha de decidir si Joan Laporta continua com a president, segons ha avançat a EFE una font autoritzada del club català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.