Esports

Iniesta: "Si Déu vol, em retiraré al Barça"

Futbol

El migcampista del Barça Andrés Iniesta diu que seguirà vestint de blaugrana, guanyi qui guanyi la presidència del Reial Madrid, fins que arribi el moment de penjar les botes.

"No els puc dir que no parlin de mi, però tinc contracte fins al 2014 i, si Déu vol, em retiraré al Barça, que és la meva il·lusió. Cadascú és on vol ser, i jo el que vull és ser aquí", ha assegurat.

Iniesta està convençut que el seu company Víctor Valdés també comparteix aquest desig, malgrat que el porter i el club català segueixen sense arribar a un acord per renovar el contracte, que acaba al final de la temporada que ve.

"L'únic que puc dir d'aquest tema és que m'agradaria que Víctor estigués amb nosaltres moltíssim temps, que crec que és el seu desig i també el del club. Com a company i amic seu que sóc, només puc desitjar-li el millor, i espero que aquest assumpte se solucioni com més aviat millor", ha comentat sobre això.

El migcampista blaugrana ultima la seva posada a punt, després de patir un petit trencament en l'adductor dret, l'última jornada de Lliga contra el Màlaga. L'objectiu és arribar a temps de jugar contra el Valladolid.

Nou web
El manxec ha presentat avui, en les instal·lacions del Camp Nou, el seu nou web (www.andresiniesta.es), en un acte que ha comptat amb la presència dels jugadors barcelonistes Carles Puyol i Sylvinho i dels germans José i David Muñoz, components del grup Estopa i amics d'Iniesta, amb qui col·laboraran en els continguts musicals de la seva nova pàgina electrònica.

La web presenta una sèrie de continguts multimèdia, com vídeos i fotos del jugador, un blog que escriurà ell mateix i diversos jocs i concursos perquè els internautes puguin interactuar i guanyar, per exemple, una samarreta signada pel crac del Barça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.