Esports

Iniesta rep l'alta mèdica i podria ser a Mallorca

FC Barcelona

El migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta ha rebut aquest dimarts l'alta mèdica després de deixar enrere la seva lesió muscular i podria estar ja a les ordres de Pep Guardiola de cara al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei, demà a Mallorca, al qual els blaugrana arriben amb un 2-0 favorable.

El blaugrana es troba ja totalment recuperat de l'elongació en el múscul semitendinós de la cuixa esquerra que es va fer el dimarts 18 de febrer, després de la sessió preparatòria d'aquell dia.

Segons els serveis mèdics del club, no hi ha rastre de l'esmentada elongació després d'unes proves fetes després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Així doncs, el migcampista manxec del Barça està disponible per al partit d'aquest dimecres a Mallorca, en què l'equip intentarà aconseguir el bitllet d'accés a la final de la Copa del Rei que tindrà lloc a Mestalla el pròxim 13 de maig.

L'internacional, peça clau a l'esquema de Guardiola, serà important per tornar a l'equip la via del triomf ja que, en la seva absència, el Barça ha perdut dos partits (Espanyol i Atlètic) i n'ha empatat un (Lió).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.