Esports

Jenson Button, la mà de ferro

El pilot anglès de Brawn GP es consolida com a líder indiscutible de la classificació del campionat del món. Alonso ha estat viutè

Hores abans de començar la cursa, el pilot anglès Jenson Button advertia que a la seva escuderia se li havia acabat la dolçor, referint-se a què el GP de Bahrain seria complicat. Però s'ha equivocat.

Tot i no sortir des de la pole position, Button ha aprofitat la superioritat del seu cotxe i una gran estratègia de cursa per superar els Toyota de Trulli i Glock en la primera aturada a boxs i ja no ha deixat el liderat fins al final. Vettel i Trulli han completat el podi final, i Fernando Alonso ha tancat la zona dels punts en la vuitena posició.

Després de les quatre primeres curses disputades, Button és el líder indiscutible del Mundial amb 31 punts, 12 més que el seu company d'equip a Brawn GP, Rubens Barrichello, que a Bahrain s'ha hagut de conformar amb la cinquena posició per una errada en l'estratègia que l'ha obligat a fer una tercera aturada quan quedaven només deu voltes per al final de la cursa. També ha tingut una bona actuació l'actual campió del món, Lewis Hamilton, que ha estat quart, mentre que Felipe Massa continua s'ha tornat a quedar fora dels punts per quart gran premi consecutiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.