Esports

Les darreres nevades marquen l'edició 2009 de Pirena

La cursa de trineus Pirena arriba a la seva 19a edició marcada per les nevades de les darreres setmanes al Pirineu que permetran etapes "llargues, maques i extraordinàries" com ha dit el director d'aquesta prova, Pep Parés.

Aquest dijous s'ha presentat oficialment a Barcelona Pirena 2009 amb la presència de representants de l'organització, de les administracions i patrocinadors que en donen suport. Com cada any, diumenge vinent es farà a la platja de la Nova Icària de Barcelona la tradicional festa de Pirena que pretén acostar al públic aquesta competició amb exhibicions de trineus i gossos. Pep Parés ha explicat que seria "fantàstic" utilitzar els trineus de competició sobre la sorra nevada.

En l'edició d'enguany estaran presents els cinc primers classificats de l'any passat així com els campions dels anys 2006 i 2008. Hi hauran 31 equips participants en trineus, de nou comunitats autònomes espanyoles i de països com Alemanya, Noruega, França, Escòcia o Suïssa, i 7 en la categoria de Skijoring, de llocs com Polònia, Noruega República Txeca o l'estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.