Esports

El Regal FC Barcelona guanya el Reial Madrid (75-83) i passa a semifinals

El Regal FC Barcelona s'ha convertit en primer i just semifinalista de la Copa del Rei després de superar el Reial Madrid (75-83) en un clàssic que només ha decebut els que han sortit derrotats, ja que hi ha hagut espectacle a les grades i a la pista, on Navarro, que ha marxat ovacionat a uns segons del final, ha guanyat la partida a Bullock i el partit per al seu equip, sentenciant-lo en l'últim quart i evitant el "miracle blanc".

El Palacio de Deportes de la Comunitat de Madrid s'ha vestit de gala per inaugurar la LXXII edició de la Copa del Rei i el públic ha esperat fins al final la remuntada a la qual el Reial Madrid l'havia acostumat en els últims partits, però aquesta vegada no ha arribat.

Els blaugrana ja estaven advertits del que havia passat dies enrere a l'Eurolliga i, per això, no han cregut en la seva victòria fins al final.

En la primera part, el Reial Madrid només havia estat per davant en el 4-3 gràcies a dues cistelles de Reyes. Les pèrdues de pilota han evitat que els avantatges fossin més grans.

A la represa, Ilyasova i Navarro s'han conjurat per aconseguir la diferència que podria ser decisiva (43-56), abans que els blancs haguessin entrat en joc.

Un 3+1 de Bullock, complidor, però poc acompanyat en el partit, ha significat el 58-61 i ha deixat obert el partit, tot i que, sempre amb el Barça com a dominador. Un domini que ha certificat Navarro –tres triples consecutius– amb un superb últim parcial que ha eclipsat la bona feina de companys i rivals i s'ha emportar el mèrit de deixar el seu equip a semifinals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona