Esports

Laporta diu que a Sánchez Llibre li va bé fer antibarcelonisme "per tenir contenta la parròquia perica"

Futbol

Joan Laporta, president del FC Barcelona, ha assegurat que Daniel Sánchez Llibre, president de l'Espanyol, es refugia en una mentida per evitar el dinar entre les directives dels dos clubs, que fa temps que no se celebra.

Tot i això, amb vistes al derbi d'aquest dissabte, els dirigents es reuniran a instàncies de l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, que els ha convocat amb motiu d'un acte de la seva fundació.

En unes declaracions a RAC 1, el dirigent barcelonista ha insistit que des del club blaugrana "sempre s'ha convidat" la directiva de l'Espanyol al tradicional dinar abans del derbi barceloní.

"A nosaltres Pasqual Maragall no ens ha hagut de convèncer de res, en tot cas ha convençut en Dani", ha insistit Laporta, que ha explicat que l'equip directiu de l'Espanyol "es fan els ofesos, aguantant una mentida", basada en la suposició que el Barça no va voler vendre al seu moment Saviola al club blanc-i-blau.

"A més, Daniel Sánchez Llibre m'ha dit en més d'una ocasió que ja li va bé aquesta situació, perquè per tenir contenta la parròquia perica ha de fer antibarcelonisme", ha insistit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.