Esports

El Barça, segur de batre el Tau

Bàsquet

Missió impossible? Aquesta nit en tindrem la resposta al Palau Blaugrana, on el Barça ha de guanyar sí o sí la seva bèstia negra, el Tau d'Ivanovic, per igualar el play-off de quarts de final de l'Eurolliga i poder viatjar la setmana que ve a Vitòria per intentar recuperar el factor pista que l'equip català va perdre en el primer partit de la sèrie, i seguir tenint opcions serioses d'arribar a la final four.

Perquè una nova derrota, que seria la vuitena consecutiva davant el Tau i la cinquena de la temporada, deixaria el Barça gairebé sense possibilitats d'anar a la cita berlinesa. En el si de l'equip blaugrana, però, entre dirigents, tècnics i jugadors hi ha el convenciment que el triomf ha d'arribar per fi avui contra els vitorians i que aquests quarts de final no es decidiran per la via ràpida, com va passar a l'última final de la Lliga ACB, quan el Tau va sortir del Palau amb un 0-2 i va rematar la feina en el primer partit de Vitòria.

Així, després de reconèixer la superioritat del Tau en l'enfrontament de dimarts, el secretari tècnic del Barça, Joan Creus, va declarar ahir a Barça TV que "la sèrie pot ser molt llarga. Hem de recuperar el nostre segell d'identitat, hem de creure en l'equip i estic segur que sabrem demostrar el nivell que hem exhibit tota la temporada, en especial a l'Eurolliga".

Creus va explicar que havia parlat amb el tècnic, Xavi Pascual, dimarts a la nit després del partit i també ahir al matí, i va assenyalar que "hem tret algunes conclusions. És cert que el Tau ens va fer bastants bàsquets per errades nostres, però crec que això es pot rectificar i guanyar el partit. Si guanyem, ho veurem tot d'una altra manera".

El base Víctor Sada va comentar que "en el primer partit els àrbitres van deixar repartir; aquesta és una eliminatòria dura, però hem d'estar tranquils i jugar com sabem. Si en algun moment cal endurir el partit ho farem, perquè hem de guanyar com sigui. Tenim una altra oportunitat i no la desaprofitarem".

El Tau no es confia
Mentrestant, els jugadors del Tau, que ahir es van entrenar a l'Olímpic de Badalona, tenen molt clar el discurs: "Vam venir aquí amb la intenció de guanyar els dos partits del Palau i buscarem el 0-2, perquè anar a Vitòria amb un 1-1 deixaria l'eliminatòria molt oberta i potser arribaríem a un cinquè partit molt complicat al Palau", van coincidir a dir Sergi Vidal, Teletovic i San Emeterio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.