Esports

A tot gas per ser campions

Lliga BBVA

Poderosa ment, poderós destí. Josep Guardiola va injectar ahir positivisme als seus jugadors conscient que, arribat el tram més decisiu de la temporada, és més determinant estar fresc de cap que de cames. “Queden vuit setmanes i és tan meravellós el que ens queda per viure i estem tan a prop de fer alguna cosa gran que ara no hi ha fatiga”, va destacar el tècnic del Barça.

Els anhels es barregen amb la pressió, les il·lusions amb la responsabilitat. “Si no guanyem un títol, tot el que hem fet quedarà en res”, va assumir l’entrenador. Per això cal educar la ment, enfortir-la i fer-la disfrutar perquè tot es posi al seu servei. “Jo no m’agafo tot això com un ai, ai, ai, sinó com una gran sort d’estar en aquesta situació. No sabem si això ens tornarà a passar, no sé quants anys fa que l’equip no estava lluitant per la Lliga, classificat per a la final de Copa i als quarts de la Champions. Hem d’agafar aquesta oportunitat única amb il·lusió, amb ambició. Hem d’atacar i fer tot el que hem fet fins ara”, va subratllar Guardiola.

És el moment d’accelerar i cremar totes les naus. “A l’octubre o novembre potser pensava en el partit que venia després, ara m’importa tres pepinos. No sé veure que el matx contra el Bayern sigui més important que el [d’avui] a Valladolid, ni que el del Recre ho sigui menys que la tornada de l’eliminatòria a Munic. Per ara no pensaré ni una coma en el Bayern”, va indicar el tècnic.

La insistència de Messi
L’alineació d’aquest vespre a Zorrilla, doncs, no estarà condicionada per la cita de dimecres amb el campió alemany. En tot cas, els condicionants són que Dani Alves no va arribar a temps de la concentració del Brasil i no es va poder entrenar amb el grup. Sí que ho va fer Messi, que va insistir a Guardiola que volia viatjar a Valladolid, tot i el dolor físic i mental de caure golejat a Bolívia (6-1) i va entrar a la convocatòria, com Iniesta i Puyol ja amb l’alta mèdica. Continua de baixa Touré Yaya, i Hleb també està descartat per unes molèsties als isquiotibials. Petites molèsties, però la il·lusió intacta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.