Esports

Laporta: "Víctor Valdés és el millor porter del món i cobrarà el que es mereix"

La renovació del porter Víctor Valdés "s'està tractant amb tranquil·litat" i el Barça "serà just" amb ell perquè és "el millor porter del món", segons ha revelat aquest dimecres el president del club, Joan Laporta, sobre la continuïtat del porter, que té contracte fins al juny de 2010.

Laporta s'ha referit d'aquesta manera al futur del porter titular del Barça, després d'unes declaracions del seu representant, Ginés Carvajal, en què ha reclamat el mateix tracte econòmic amb Valdés del que, per exemple, té Iker Casillas al Reial Madrid.

"Víctor Valdés és el millor porter del món. Per a moments decisius. Ser porter del Barça és més difícil que ser-ho d'un altre equip per la nostra forma de jugar", ha assegurat el dirigent.

"Serem justos, trobarem un punt d'acord", ha dit el màxim mandatari de l'entitat blaugrana, que no ha volgut entrar a valorar les declaracions de Carvajal i ha explicat que el representant del porter no s'ha presentat formalment davant la secretaria tècnica del club, com a agent de Valdés.

Laporta ha explicat que Valdés "mereix cobrar el que es mereix dins de l'estructura salarial" que té el club, i ha recalcat que el Barça valora el porter "dins de la política" de l'entitat

Cesc Fràbregas
El president del club blaugrana també ha parlat de Cesc Fàbregas, migcampista de l'Arsenal, que el cap de setmana passat va fer unes ambigües declaracions en les quals no tancava les portes a futur amb el Barcelona o amb el Reial Madrid.

"M'agradaria veure'l amb la samarreta del Barça, però estem condicionats pel que decideixi la nostra secretaria tècnica, que és la que treballa per a això. De tota manera, Cesc és un jugador estil Barça", ha dit.

Quant a la possibilitat que Cesc signés pel Reial Madrid, Laporta ha explicat que és "una falta de respecte per l'Arsenal" parlar sobre el futur d'un futbolista que té contracte en vigor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.