Esports

Més avantatge per a Coma

Ral·li Dakar

Marc Coma (KTM) segueix imparable en el seu camí cap a la consecució de la victòria en el Dakar 2009. Ahir, el pilot d’Avià va ser segon a Valparaíso, en la incursió de la prova a Xile, per darrere del local Francisco López, però va augmentar el seu avantatge en el liderat, ja que el segon de la general, el nord-americà Jonah Street, va acabar vuitè, a gairebé 11 minuts del català. Ara, Coma supera Street en 51.22 minuts.

Jordi Viladoms, va acabar ahir en el desè lloc i a la general ha baixat una posició i ara és cinquè. Els organitzadors van decidir ahir de retallar el recorregut de la setena etapa per les dificultats que van trobar els pilots en els cordons de dunes que van haver de travessar el dia abans. Així, dels 419 km especials previstos, ahir només se’n van fer 243.

En cotxes, Carlos Sainz (Volkswagen) ha recuperat el liderat després de guanyar l’etapa i ara supera per 9 segons el sud-africà De Villiers i Nani Roma (Mitsubishi) és quart, a 29.16 minuts del madrileny. El pilot català va deixar escapar l’oportunitat de retallar alguns minuts, després que en l’últim punt cronometrat del dia era segon. D’altra banda, el francès Stéphane Peterhansel (Mitsubishi), vigent campió del Dakar, prova que ha guanyat nou cops entre cotxes i motos, va haver d’abandonar per una avaria al motor, cosa que afavoreix les aspiracions de Sainz.

Mala sort també per a Pedregà (Yamaha), que era líder en quads. El pilot de Navàs va caure després d’esquivar un motorista que estava aturat en un desnivell i el quad li va passar per damunt. Pedregà té una fractura al braç i una altra a la mà dreta, i probablement haurà de passar pel quiròfan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.