Esports

Marc Coma aferma el seu liderat en motos

Dakar 2009

El pilot francès Cyril Despres s'ha adjudicat avui la sisena etapa del Dakar Argentina-Xile, disputada entre San Rafael i Mendoza, mentre que el català Marc Coma, que ha quedat segon, ha afermat el seu liderat després d'avantatjar en tretze minuts el primer dels seus perseguidors.

Despres, vigent campió de la categoria, ha aconseguit la seva primera victòria en la present edició del raid, encara que només ha pogut creuar la meta amb un avantatge de 2:09 sobre Coma, per la qual cosa el seu triomf no s'ha vist reflectit en un gran avanç en la general.

El també català Jordi Viladoms, company de Coma, ha quedat tercer, mentre que el xilè Francisco 'Armilla' López, que en les últimes etapes s'està posicionant sempre entre els primers, ha quedat quart a quasi deu minuts de Despres.

Els participants han afrontat avui 232 quilòmetres cronometrats, una distància inferior a l'establerta al mapa de ruta a causa del mal estat del terreny, que ha obligat a l'organització del ral·li a retallar el tram final de l'especial.

Amb els resultats d'avui, Coma ha augmentat en la general el seu avantatge sobre el nord-americà Jonah Street, que ara és de 40:29 minuts, mentre que el tercer és el francès David Fretigné, a més de tres quarts d'hora del líder.

Jordi Viladoms és quart a més d'una hora del seu company d'equip, i Despres, malgrat la victòria, és setè, encara a més d'una hora i mitja del català.

Cotxes
El qatarí Nasser Al-Attiyah (BMW X3) ha aconseguit avui el seu tercer triomf d'etapa en el ral·li Dakar i es col·loca al capdavant de la general de cotxes.

El qatarí, que va arrabassar el primer lloc de la prova a Sainz dimecres passat, es manté primer, ara amb 7:31 per sobre De Villiers i 15.10 respecte Carlos Sainz.

Nani Roma (Mitsubishi) ha acabat l'etapa en sisena posició i és cinquè en la general a 38:49 d'Al-Attiyah.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.