Esports

"El 99% dels entrenadors del món voldrien tenir aquesta plantilla"

Guardiola vol posar fi al debat sobre les mancances del seu equip a causa dels escassos fitxatges

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha sortit al pas del debat sobre el nombre de jugadors que té a les seves ordres assegurant que "el 99% dels entrenadors del món voldrien tenir aquesta plantilla", un grup "evidentment competitiu" caracteritzat pel "talent".

"El 99% dels entrenadors del món voldrien tenir aquesta plantilla. Seria presumptuós dir que no em conformo amb el que tinc. Evidentment que serem competitius", ha assenyalat Guardiola a San Francisco, on el Barcelona tancarà aquesta matinada la seva gira nord-americana amb l'enfrontament contra el Chivas mexicà.

El tècnic ha destacat "la humilitat" com el valor que ha de guiar els seus jugadors la temporada que ve. "Intentarem aconseguir que els jugadors necessitin els seus companys per ser millors, que se sentin units. El talent ja sabem que el tenen", ha assenyalat Guardiola, que ha defensat la composició de la seva plantilla, de la qual ha analitzat el rendiment en els dos primers partits als EUA.

"En el primer partit contra Los Angeles la defensa es comportava de manera individual i era lluny dels davanters. Si estan més junts fan menys esforços i deixen menys espais amb els centrecampistes. A Seattle vam recuperar la sensació de generar oportunitats de gol i de no deixar que ens en creessin gaires", ha explicat.

El club blaugrana tancarà el seu periple americà contra el Chiapas de Guadalajara, liderat per jugadors que "els agrada tocar molt la pilota i són atrevits". Guardiola ha assenyalat que el partit "anirà bé per solucionar petits detalls defensius". "A més, en la Intercontinental ens trobarem amb l'Atlant, un equip d'aquesta Lliga", ha recordat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.