Esports

Per Ibrahimovic seria "maquíssim" proclamar-se campió d'Europa al Bernabéu

El nou davanter blaugrana considera que la "pressió serà per al Madrid, perquè ells s'han gastat molts diners en fitxatges"

El fitxatge més car de la història del Barcelona, el davanter suec Zlatan Ibrahimovic, afronta la temporada convençut que el seu nou equip ja té un bloc format i que la "pressió" a l'hora de guanyar els títols serà per al Reial Madrid, el club que més diners ha invertit en fitxatges durant l'estiu.

Ara bé, dit això, ha recordat que el seu títol més desitjat és la Champions, un trofeu que se li resisteix i que l'any que ve es decidirà al Bernabéu. Pel davanter suec, seria "maquíssim" proclamar-se campió d'Europa al feu blanc.

"No estic obsessionat a guanyar la Lliga de Campions. Si t'obsessiones, tot va malament i no guanyes res. Has de tenir l'objectiu al cap, però sense obsessionar-te. El Barça ha guanyat dues Champions els últims cinc anys i té experiència. Som els favorits, però l'objectiu és guanyar tots els títols en joc", ha expressat.

El suec ha recordat que el conjunt blaugrana "ho va guanyar tot l'any passat" i ha subratllat que la "pressió serà per al Madrid, perquè ells s'han gastat molts diners en fitxatges".

En aquest sentit, Ibrahimovic ha destacat que el Barça "ja té l'equip fet", amb "un recorregut fet i una gran experiència, i això sempre és un avantatge".

En la seva primera compareixença davant la premsa després de ser presentat com a nou jugador del Barcelona, a Seattle, el suec ha explicat els nombrosos motius que el van fer decidir-se per l'oferta del Barcelona.

"Per la seva història, pel tipus de joc, per la seva filosofia i la seva atmosfera, perquè quan veus jugar el Barça ningú és capaç d'imitar-lo", ha argumentat, a més de recordar que també va influir en la seva decisió la recomanació d'un compatriota, l'exbarcelonista Henrik Larsson. "Em va dir que és el millor club en què ha jugat i que no m'ho havia de pensar dues vegades per decidir-me", ha revelat.

"El Barcelona té la seva filosofia i això és molt important. La història, els jugadors de casa, petits detalls, l'esperit, l'atmosfera del club, són factors que ajuden a decantar-se pel Barcelona".

El davanter també ha destacat el gran ambient de treball que està vivint aquests dies als Estats Units i que ha qualificat de "perfecte". "Mai no havia vist una atmosfera de treball tan agradable. Tothom es preocupa al 200% pels jugadors", ha subratllat.

Ibrahimovic també s'ha sorprès en veure l'enorme qualitat que tenen els jugadors blaugranes. "Tens 11 jugadors que no són bons, són fantàstics. Però en tens 11 més que poden fer el mateix que els altres. A Itàlia es pensa més a no encaixar cap gol i aquí pensen més a marcar un gol, i després del primer, un altre", ha explicat.

Canviar la història
Un altre dels objectius blaugranes per a aquesta temporada és el Mundial de Clubs que es farà a finals d'any. "És un títol que no hem guanyat mai. Hem de canviar la història", ha apuntat.

Des que Ibrahimovic va arribar van començar les comparacions amb Samuel Eto'o i els dubtes sobre si serà capaç d'exercir la pressió que feia el camerunès a les defenses rivals. El suec ha defugit aquestes equiparacions.

"No es poden comparar dos jugadors així. Ell ha fet una gran feina i jo ho donaré tot pel Barça. Si l'entrenador vol que pressioni, per a mi no és cap problema. Només m'hi he d'habituar. Faré tot el que necessiti l'equip", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.