Esports

Alguns directius volen tractar sobre la continuïtat del director general Joan Oliver

L'entorn de Jaume Ferrer promou que el tema figuri en l'ordre del dia de la junta d'aquest divendres

La reunió mensual de la junta directiva del FC Barcelona, prevista per a aquest divendres a les 10.30 hores al Camp Nou, es trobarà amb l'interès d'alguns membres del consell que es debati la conveniència de mantenir en el càrrec l'actual director general corporatiu, Joan Oliver. Alguns consideren que la gestió d'Oliver, en el cas de la investigació o auditories de seguretat sobre quatre vicepresidents del club, té "repercussions negatives".

Inicialment, el cas Oliver no està encara recollit en l'ordre del dia de la reunió, encara que aquest encara queda obert fins demà, quan el doni per tancat el secretari de la junta, Josep Cubells. Això no obstant, i amb independència de la seva inclusió en l'ordre del dia, el tema de la investigació als vicepresidents Joan Franquesa, Joan Boix, Jaume Ferrer i Rafael Yuste podria acabar sortint, tot i que el president del club, Joan Laporta, s'ha pronunciat en diverses ocasions a favor de la feina realitzada per Oliver.

L'incident de l'espionatge i el coneixement per part dels implicats d'aquesta pràctica per part del club va ocórrer a l'abril, i els vicepresidents, així com la resta de directius i president, van decidir guardar silenci per no perjudicar la marxa de l'equip de Josep Guardiola, a la fi guanyador del triplet. Però una informació apareguda a la premsa, després que Jaume Ferrer airegés l'assumpte en una reunió on es trobaven alguns periodistes, va atiar la qüestió fins al punt que alguns dels vicepresidents afectats han abandonat la contenció per passar a l'acció.

És per això que, per segona vegada, un grup de directius al voltant de Jaume Ferrer, vicepresident de mercats i potencial aspirant a erigir-se en precandidat a les eleccions a la presidència del Barcelona del 2010, pretén que s'abordi la continuïtat del director general corporatiu. En l'última junta directiva, i ja en els instants finals de la reunió, un directiu va prendre la paraula i va intentar abordar l'escàndol de l'espionatge i la posició d'Oliver. Joan Laporta va tallar la qüestió de forma contundent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

“Ets un tros de merda”

 

4 mesos i mig esperant

BADALONA
 
 

Cal més a dalt

girona
 

La vida sense Ter Stegen

barcelona
 

Connexions paternofilials

barcelona
 

El regnat de la resiliència

Olot
 

Les festes de Màlaga

GIRONA