Esports

El Regal Barça guanya el Panathinaikòs (83-71) a l'Eurolliga

La victòria situa l'equip blaugrana com a líder provisional del grup E del Top 16 i deixa els grecs al caire del KO

El Regal Barça s'ha col·locat com a líder provisional del grup E de l'Eurolliga al vèncer el Panathinaikòs per 83-71 a la tercera jornada del Top 16. Ara els blaugrana estan empatats, a dues victòries i una derrota, amb el Maurossi i el Partizan, si bé el bàsquet average afavoreix l'equip de Xavi Pascual. Al seu torn, l'equip grec, actual defensor del títol, queda amb tres derrotes i fregant l'eliminació.

El partit d'aquesta nit al Palau era molt important per al Barça, sobretot després de la polèmica derrota patida la setmana passada a Belgrad, i els blaugrana han sabut respondre. Des del primer moment, els de Pascual han portat la iniciativa, disposant durant la primera part d'avantatges superiors als deu punts, tot i que finalment arribaven al descans dominant de nou (47-38). A la represa ha semblat que els grecs podien acostar-se, però ha estat un miratge i el Barça ha disposat d'una màxima diferència de 20 punts (74-54). L'últim període ha permès el Panathinaikòs maquillar una mica el resultat, però el triomf català era indiscutible.

El capità Roger Grimau, amb 17 punts, ha sigut el millor home del conjunt local, on també han destacat N'Dong (16), Lorbek (14) i Navarro (11).

A l'altre partit del grup E, Maroussi-Partizan (57-49).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.