Esports

Piqué: "El 2 a 6 és irrepetible"

Assegura que el clàssic de la temporada passada "va ser l'hòstia" i que mai s'oblidarà. El central i Ibrahimovic continuen treballant al marge per estar a punt contra el Madrid

Gerard Piqué i Zlatan Ibrahimovic no es volen perdre el clàssic de dissabte contra el Real Madrid per res del món.

Aquest dimecres van exercitar-se al marge del grup per recuperar-se de les seves lesions –una elongació a l'abductor de la cuixa dreta en el cas del defensa i un petit trencament de mig centímetre al soli de la cama dreta en el davanter–, però a hores d'ara continuen sent dubte per al duel que gairebé podria decidir el títol de lliga.

Cal ser optimistes, sobretot, amb la presència de Piqué, mentre que Ibra ho tindrà més complicat, ja que la lesió és més greu. Abans de lesionar-se, el suec havia recuperat l'olfacte golejador, mentre que el defensa és una peça clau per al tècnic gràcies a la seva facilitat per iniciar el joc des del darrere.

Si finalment Piqué i Ibra poden jugar i no hi ha cap contratemps d'última hora, l'única baixa destacable en el partit contra els de Pellegrini serà la del lateral francès Éric Abidal.

Piqué va ser un dels protagonistes en el clàssic de la temporada passada, ja que va marcar l'últim gol del Barça després de pujar a l'atac a les acaballes del partit i d'enganyar Casillas amb la seva rematada a porteria. Ahir no va voler parlar del partit de dissabte al Santiago Bernabéu, perquè preferia "fer-ho al camp", però sí que va recordar el de l'any passat.

De fet, per Piqué, aquell és un duel que sempre quedarà en la memòria de tots els barcelonistes. "El de l'any passat va ser l'hòstia. És una cosa que quedarà per sempre. Encara tenim molt recents tots els records i les emocions", va afirmar. I si quedarà per sempre en el record és, precisament, per la dificultat que es pugui repetir un resultat així. "És irrepetible", va afegir.

Dos retrobaments
En les semifinals contra l'Inter de Milà, Piqués es retrobarà amb Samuel Eto'o i Diego Milito, dos futbolistes amb els quals va compartir vestidor al Saragossa i al FC Barcelona. El central només té bones paraules per a ells.

"He tingut el plaer de jugar amb tots dos. Són gent magnífica i grans jugadors". Molt probablement quan s'enfrontin amb ell li tocarà vigilar-los de ben a prop, una feina que requerirà tota la seva atenció, perquè es tracta de dos davanters d'un nivell extraordinari.

"Serà difícil evitar que facin la seva feina, és a dir, marcar gols", va reconèixer Piqué, que no creu que l'aspecte sentimental l'afecti.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.