Esports

Jenson button s'imposa a Montmeló

Els Brawn GP i els Red Bull copen els quatre primers llocs al Circuit de Catalunya. El cinquè és per a Fernando Alonso

El britànic Jenson Button (Brawn GP) s'ha adjudicat la victòria en el Gran Premi disputat a Montmeló per davant del seu company d'equip, el brasiler Rubens Barrichello. En tercera i quarta posició han quedat els dos Red Bull, l'australià Mark Webber i l'alemany Sebastian Vettel  mentre que Fernando Alonso (Renault) ha estat cinquè.

La carrera no ha tingut història i un any més el pilot que ha sortit des del primer lloc de la formació de sortida ha aconseguit la victòria, que en aquesta ocasió és la quarta de Button en les cinc carreres disputades del mundial.

La carrera ha estat neutralitzada a la primera volta després d'un accident al tercer revolt en què l'italià Jarno Trulli (Toyota) s'ha sortit de la pista i en tornar a la mateixa ha estat envestit per darrere pel Force India de l'alemany Adrian Sutil, mentre que els dos Toro Rosso del suís Sebastian Buemi i el francès Sebastien Bourdais han topat en intentar evitar els altres.

Després dels dos Brawn GP han acabat els dos Red Bull, l'australià Mark Webber completava el podi i l'alemany Sebastian Vettel que superava el brasiler Felipe Massa a quatre voltes del final, que ha hagut de disminuir el seu ritme, per estalviar gasolina i evitar una nova parada en garatges.

Fernando Alonso avançava també Massa en l'última volta i finalitzava cinquè per darrere dels cotxes de l'altra galàxia, els Brawn i els Toro Rosso. Han completat els punts els alemanys Nick Heidfeld (BMW) i Nico Rosberg (Williams).

Després d'aquesta carrera Button es destaca al capdavant de la classificació del mundial amb 41 punts, 14 més que Barrichello, mentre Alonso comparteix el setè lloc amb Hamilton amb nou punts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.