Esports

Nadal marxa cap a Wimbledon

Les molèsties al genoll que no li van deixar jugar el torneig de Queen's no seran suficients per apartar-lo d'aquest tercer Slam. Diu que és el que "més il·lusió" li fa

El tenista Rafa Nadal marxa cap a Londres per defensar el títol de Wimbledon. Les molèsties que tenia al genoll, que la setmana passada el van fer renunciar al torneig de Queen's, en el qual l'any passat va aconseguir el seu primer títol sobre herba, li havien fet plantejar no jugar-hi. "Feia temps que no podia fer determinats moviments amb els genolls", afirma el manacorí, i això no li permitia estar bé "mentalment". Segons Nadal, ha jugat amb dolor des de "feia mesos" i no podia "seguir així".

El dimarts 16 de juny arribarà a Londres per disputar aquest tercer gran slam de l'any. Nadal s'esforçarà "al 200 per cent per estar al 100 per cent" en la "cita més important del tenis mundial", que recorda que és "la que més il·lusió li fa".

En un comunicat, Nadal ha lamentat que les properes setmanes haurà de dedicar l'esforç a "treballar" per recuperar-se i deixar de fer el que "més li agrada que és jugar al tennis".

El seu metge, de Barcelona, Ángel Ruiz Cotorro ha anunciat que les proves fetes al manacorí confirmen que pateix una tendinitis d'inserció d'ambdós tendons quadricipitals amb un lleuger edema ossi en els dos pols superiors de la ròtula". És el mateix problema que el va apartar de l'anterior Copa Masters i de la final de la Copa Davis, en la qual l'Estat espanyol va aconseguir el seu tercer trofeu.

Ruiz Cotorro pronostica que amb el tractament intensiu amb antiinflamatoris orals, amb mesoteràpia i amb fisioteràpia se li potenciaran muscularment els dos quàdriceps. Amb això, el metge creu que el campió olímpic balear podrà incorporar-se "de forma progressiva" a l'activitat d'aquí "dos dies".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.