Esports

Rafa Nadal renuncia a jugar al torneig de Queen's

Argumenta la seva baixa per recuperar el genoll de cara a Wimbledon

El manacorí Rafael Nadal ha anunciat a través de la seva pàgina web que s'ha donat de baixa del torneig de Queen's, sobre herba i previ a Wimbledon, argumentant que vol recuperar el seu genoll, que no li ha permès competir "al cent per cent" en els últims mesos.

"Sento molt no poder anar a jugar aquest any a Queen's, intentar defensar el meu títol i jugar davant aquest públic tan expert", diu el tenista. "Sempre ha estat especial per a mi jugar a Londres i un honor fer-ho en un club tan prestigiós, davant del públic britànic, que és del millor que he vist i que sempre he admirat des del primer cop que hi vaig jugar".

"No és cap secret que he tingut alguns problemes al meu genoll durant els últims mesos, fet que no m'ha permès sempre competir al cent per cent. Per això necessito treballar amb el meu equip i recuperar-me bé, treballar en la preparació física i preparar-me per competir a l'herba de Wimbledon. Espero estar bé per a aquest ocasió", afegeix Nadal.

"De debò que ho sento molt i espero que els socis del club volen que torni l'any que ve", comenta Nadal, que va guanyar aquest torneig el 2008, després de guanyar també el Orlando Garres per quarta vegada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.