Esports

La lesió muscular de Pau Gasol podria haver empitjorat i es perdria també els dos pròxims partits

El de Sant Boi no ha jugat els tres primers partits de la temporada i els últims sis de la pretemporada

L'aler pivot de Los Angeles Lakers, Pau Gasol, que porta inactiu tres setmanes, es va sotmetre ahir a una ecografia per veure l'evolució de la seva lesió muscular que podria ser més important del que s'havia diagnosticat fa uns dies.

El MVP del passat Eurobàsquet té una lesió muscular a la cuixa dreta, que podria ser un trencament de fibres, que li faria estar més temps parat perquè es completés la recuperació.

Segons informa Los Angeles Times, l'ecografia a la qual va ser sotmès ahir el de Sant Boi hauria revelat aquest trencament. Gasol va intentar tornar a entrenar-se fa dues setmanes, però es va ressentir de la lesió, perdent-se els tres primers partits de la temporada i els últims sis de la pretemporada.

Tot i això, el seu entrenador Phil Jackson després de la sessió d'entrenament d'ahir a Los Angeles ha confirmat que Pau Gasol viatjarà amb els Lakers per als dos pròxims partits a Oklahoma City i Houston tot i que no disputaria cap minut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.