Esports

El Barça lluirà una samarreta exclusiva solidària per al Gamper

Només es comercialitzaran 1.899 unitats, xifra simbòlica perquè és l'any de fundació del club, a un preu de 120 euros cadascuna. Els beneficis es destinaran projectes socials

El FC Barcelona lluirà en la 44a edició del Trofeu Joan Gamper una equipació amb el logotip MÉS, que identifica el projecte solidari que en el desembre passat van posar en marxa el club blaugrana, Nike i l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR).

La nova samarreta del Barça, d'ús exclusiu per a aquest partit i que substituirà a la tradicional blaugrana amb el logotip Unicef, tindrà un teixit format de material reciclat i es comercialitzarà una quantitat limitada de 1.899 unitats, xifra simbòlica perquè és l'any de fundació del club, a un preu de 120 euros cadascuna.

El Barça vestirà aquesta nova peça exclusiva el pròxim dia 19 en el Gamper i davant el Manchester City, els beneficis del qual per la seva venda ajudaran en la promoció de l'esport i l'educació per a nens marginats i refugiats de qualsevol part del món, objectiu principal del projecte MÉS.

La samarreta és gairebé completament blau, excepte amb unes petites franges de color bordeus, taronja i blau cel que van des del pic del coll fins a la meitat de la peça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.