Esports

Ricky Rubio diu ara que no es veu jugant en cap altre club que no sigui la Penya

"Mirarem quin procés hem de seguir, parlar amb el Joventut a veure si arribem a un acord", ha dit el jove base, que considera que la demanda presentada contra el club de Badalona és un tema que s'ha exagerat

Ricky Rubio ha tornat aquest matí dels Estats Units. El base del Joventut encara ha d'aclarir el seu futur i ja no està gens clar que pugui fer el salt a la NBA aquesta temporada. I davant aquesta nova situació, el jugador del Masnou assegura que a Europa no es veu jugant en cap altre club que no sigui la Penya.

Així, els representants de Ricky Rubio tenen previst reunir-se aquest mateix dilluns amb responsables del Joventut de Badalona per intentar arribar a un acord en el litigi que mantenen per rebaixar la seva actual clàusula de rescissió, valorada en 4,7 milions d'euros.

Després que la setmana passada fos elegit contra pronòstic amb el número 5 del draft per Minnesota Timberwolves, el base verd-i-negre ha aterrat avui a Barcelona i ha declarat que no es veu jugant en un altre equip europeu que no fos el verd-i-negre la temporada que ve.

"Mirarem quin procés hem de seguir, parlar amb el Joventut a veure si arribem a un acord", ha dit el jove base, que considera que la demanda presentada contra el club de Badalona és un tema que s'ha exagerat.

"S'ha portat massa a l'extrem, no és tan greu com la gent pensa", ha insistit el base, que després del sorteig del 'draft' va deixar la porta oberta per tornar a jugar un any més a la Lliga ACB, ja que el destí de Minnesota no estava entre les seves predileccions.

En tot cas, Ricky ha explicat que no suposaria un pas enrere no jugar aquesta pròxima temporada a la NBA. "Ni de bon tros, perquè encara em prepararia més per fer el salt a la NBA. Jo crec que estic preparat, però si m'he de quedar un any més i guanyar experiència, molt millor", ha explicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.