Esports

Nadal, altra vegada en una final

El tenista de Manacor  jugarà la final de Shanghai contra Nikolay Davydenko

El tenista Rafa Nadal ha superat Feliciano López a semifinals del Màsters 1000 de Shanghai i disputarà contra Nikolay Davydenko la seva primera final en cinc mesos.

Nadal ha necessitat 50 minuts per resoldre el seu duel fratricida, un altre partit que ha acabat abans d'hora per culpa d'una lesió. Si a quarts de final es va lesionar el croat Ljubicic, avui ha estat López que ha hagut d'abandonar la pista abans d'hora per una torçada de turmell provocada per una infecció a la planta del peu dret que li ha impedit durant el partit córrer amb normalitat. Quan López s'ha lesionat el marcador estava 6-1 i 3-0 per al balear.

El madrileny ha rebut atenció mèdica i ha intentat reprendre el partit, però només ha aguantat tres jocs.

Així, el número dos del mónl ha tornat a guanyar per retirada del rival i demà lluitarà contra Davydenko per conquistar el seu sisè títol de la temporada.

Shanghai ha estat un punt negre quant a lesions, ja que, a més de Feliciano, al llarg de la setmana han abandonat el campionat Zvérev, Acasuso, Roddick, Del Potro, Haas, Warinka, Monfils i Ljubicic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.