Esports

Marc Coma s'adjudica la primera etapa del Dakar sud-americà

El català Marc Coma s'ha adjudicat la primera etapa cronometrada del ral·li Dakar Argentina-Xile, disputada entre Buenos Aires i Santa Rosa de la Pampa, amb un avantatge de 22 minuts sobre el segon classificat, el polonès Jacek Czachor.

El pilot ha recorregut els 371 quilòmetres d'especial en dues hores i 46 minuts, mentre que el francès Cyril Despres, vigent campió de la categoria de motos, ha acabat l'etapa molt endarrerit, a 41 minuts de Coma.

Cotxes
Carlos Sainz ha acabat segon i Nani Roma, vuitè en la competició de cotxes de la primera etapa del ral·li, que s'ha adjudicat el qatarí Nasser Al Attiyah.

El Volkswagen Touareg de Sainz ha recorregut l'etapa en dues hores i 38 minuts, 2:17 minuts més que el guanyador de l'etapa. El francès Stephane Peterhansel, vigent campió, ha estat sisè a 4:54 minuts d'Attiyah, mentre que Nani Roma ha arribat vuitè, a 5:11 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.