Esports

Bojan Krkic, convocat per al mundial sub'20

La Copa Mundial de la categoria es disputarà del 14 al 20 de setembre a Egipte

El davanter del Barça Bojan Krkic figura finalment a la llista de vint-i-un jugadors convocats pel seleccionador espanyol sub'20, Luis Milla, per a la Copa Mundial de la categoria, que es disputarà, del 14 al 20 de setembre, a Egipte. Del Barça també han estat convocats: Andreu Fontas Prat i Oriol Romeu Vidal.

La resta de convocats són Asenjo Andrés i Álvaro Domínguez Soto de l'Atlètic de Madrid, Francisco Mérida Serrano de l'Arsenal FC, Óscar De Marcos Arana de l'Athletic, Aarón Ñíguez Esclapez i Jose Luis Mato Sanmartín del Celta de Vigo, Dídac Vila Roselló de l'Espanyol, Daniel Parejo Muñoz del Getafe, Tomás Mejías Osorio del Reial Madrid, César Azpilicueta Tanco de l'Atlètic Osasuna, Emilio Nsue López de la Reial Societat, Alberto Botia Rabasco i José Ángel Valdés Díaz de l'Sporting, Jordi Alba Ramos del València, Diego Mariño Villar i Marcos Gullón Ferrara del Vila-Real, i Víctor Laguardia Cisneros i Ander Herrera Agüera del Saragossa.

La selecció espanyola està enquadrada al Grup B del mundial, al costat dels combinats de Nigèria, Veneçuela i Tahití. Espanya debutarà contra Tahití (25 setembre), per prosseguir amb Nigèria (28 setembre) i Veneçuela (1 octubre).

Accedeixen als vuitens de final els dos primers classificats de cadascun dels sis grups, més els quatre millors tercers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.