Esports

Bojan presenta un informe mèdic i no jugarà el Mundial Sub'20

Bojan es va lesionar en el primer partit de Lliga contra el Sporting de Gijón

Bojan Krcic, davanter del Barcelona, ha presentat a la seu de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) un informe mèdic que, després de ser estudiat pel cos tècnic, li impedirà jugar el Mundial Sub'20 que ha de tenir lloc a Egipte del 24 de setembre al 16 d'octubre i que l'obligaria a passar gairebé un mes lluny del Barça.

Bojan es va lesionar en el primer partit de Lliga, el passat 31 d'agost, quan va patir contra el Sporting de Gijón un trencament muscular a l'abductor mig de la seva cama esquerra. Encara no ha reaparegut amb el Barça i tampoc va poder jugar amb la selecció Sub'21 a Polònia.

Encara que al principi la recuperació de Bojan s'estima per d'aquí a una setmana, el cos tècnic encapçalat per Luis Milla han acceptat no arriscar amb el jugador.

Luis Milla ha de convocar ara un jugador que completi la convocatòria en el lloc que deixa Bojan i que s'incorporarà immediatament per començar a preparar el Mundial Sub'20.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.