Esports

Perilla la continuïtat de Valdés perquè no hi ha acord per a la renovació

El club considera desproporcionades les exigències econòmiques del jugador

La continuïtat de Víctor Valdés com a porter del Barça és una incògnita perquè no existeix un acord per renovar el seu contracte. Axí ho ha confirmat el representant del jugador, Ginés Carvajal, qui a la sortida de les oficines del Barça ha assegurat que les negociacions estan "molt lluny" i que a renovació "està molt complicada".

Les exigències econòmiques del jugador es consideren al Barça de desproporcionades. Si el porter no rebaixa les seves pretensions és més que probable que el conjunt català iniciï les negociacions per contractar un nou porter i doni per perdut Víctor Valdés, que conclou la seva relació amb el FC Barcelona el 30 de juny del 2010.

Després d'una reunió amb els dos representants del Barcelona, Txiki Begiristain i Raúl Sanllehí, Ginés Carvajal i el pare del porter han mostrat certa preocupació perquè el conjunt català no accepta els termes de la negociació plantejada per la part del futbolista, ja que el Barça les troba desmesurades.

"Hem presentat una oferta però estem molt lluny. Això està complicat. El clima de la trobada ha estat correcte però no serà fàcil. Respecte els interessos del club, però Víctor mai ha vingut a demanar augments. Ara, que toca renovar, ens toca demanar", ha sentenciat el representant del jugador, que en el seu moment va col·locar Valdés a l'altura d'Íker Casillas, porter del Reial Madrid i amb una fitxa multimilionària.

"El cas dels dos jugadors és diferent. Víctor Valdés és el porter del Barça, que ha guanyat tres títols aquest any i que ha tornat a ser el porter menys batut de la Lliga", ha recordat.

Després d'aquesta segona reunió entre les parts, el representant del jugador no ha informat d'una nova trobada, encara que sí que ha assenyalat que la intenció del futbolista és continuar al Barça. El representant del jugador, però, ha afirmat que si no es desbloquegen les negociacions, Víctor Valdés entrarà al mercat per canviar d'aires.

"No tenim cap oferta, però hi ha pressa per adoptar una decisió. El desig de Víctor és querdar-se al Barça, però el món no s'acaba aquí", ha assenyalat el representant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.