Esports

Casey Stoner guanya el GP d'Itàlia i Pedrosa abandona per una caiguda

Jorge Lorenzo i Valentino Rossi han completat el podi de la cinquena prova del mundial de moto GP

Casey Stoner (Ducati) ha aconseguit la victòria al Gran Premi d'Itàlia de motociclisme, on el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) ha aconseguit un segon lloc molt treballat. En aquesta cinquena prova del mundial, el company d'equip de Lorenzo, Valentino Rossi, s'ha hagut de conformar amb un tercer lloc, deixant escapar la que hauria estat la seva desena victòria a Mugello, i la vuitena consecutiva en MotoGP.

Dovizioso (Honda) i Capirossi (Suzuki) han arribat quart i cinquè respectivament, després de fer una gran carrera en què han aspirat al primer lloc fins al final. Després de la prova d'Itàlia, Stoner es col·loca primer en la classificació global.

Dani Pedrosa (Honda), que havia començat la cursa tocat per una lesió, ha hagut d'abandonar a onze voltes per al final després d'una caiguda. El català ha patit un fort cop al fèmur. Abans de caure, però, Pedrosa havia arribat a situar-se primer després de sortir en vuitena posició. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.