Esports

Marc Coma es trenca el canell i la clavícula en l'última etapa del ral·li de Sardenya

El pilot català ja vola amb destinació a Girona des d'on se'l traslladarà a la clínica Dexeus de Barcelona per ser sotmès a noves proves mèdiques

El català Marc Coma (Repsol) s'ha trencat el canell i la clavícula esquerra en patir una caiguda en la quarta i última etapa del Ral·li de Sardenya, puntuable per a la Copa del Món de raids, quan era el líder de la prova.

Coma, que ha patit l'accident en el tercer quilòmetre de l'etapa, pateix diverses fractures tant a la clavícula com al cap del radi esquerre, ha informat l'equip Repsol.

El pilot ha hagut de ser traslladat en helicòpter a l'hospital San Martino de la localitat d'Oriscano, on els primers exàmens van descartar qualsevol dany als pulmons, com es temia en un principi.

Aquesta mateixa tarda, Marc Coma ha sortit de l'hospital i vola amb destinació a Girona. A la seva arribada es traslladarà a la clínica Dexeus de Barcelona per ser sotmès a noves proves mèdiques.

Coma, que igual que dissabte ha hagut d'obrir pista sobre un terreny pedregós, gaudia d'un còmode avantatge de quatre minuts sobre el francès Ciryl, despres per fer front a l'últim dia i tenia pràcticament segura la victòria en el Ral·li de Sardenya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.