Catalunya guanya Polònia (5-2) en futbol sala

Victòria catalana en la fase classificatòria del preeuropeu

La selecció catalana de futbol sala ha debutat amb victòria davant Polònia (5-2) a la fase classificatòria del pre-europeu, de cara al Campionat d'Europa que es jugarà a Bèlgica l'any vinent. En aquest torneig classificatori, la selecció catalana ha quedat enquadrada amb Polònia, país organitzador, i Bielorússia i Santa Helena. Amb la primera d'aquestes seleccions, els catalans hi jugaran el divendres 16 (17h), mentre que amb la segona, el partit es disputarà el dissabte 17 (17:30h).

Pel que fa al partit contra Polònia, la selecció catalana s'ha avançat al marcador al minut 3 de joc, gràcies a Moret. Jordi Torra, al minut sis ha marcat el segon gol. Amb el resultat favorable a Catalunya de dos gols a zero s'ha arribat al descans.

Ja a la segona part, Oscar ha fet el 0-3 al minut 22 i Jordi ha tornat a avançar la selecció nacional al minut 33. Wallanik ha marcat per Polònia el minut 36, però l'incipient remuntada ha quedat tallada en sec segons després gràcies a un gol de Xavi. Poc abans del final del partit, Polònia, per mitjà de Panczok ha escurçat distàncies.