Esports

26.000 socis voten abans de les 18h

Moció de censura

Més de 26.000 socis del FC Barcelona han participat fins a les 18 hores en la votació de la moció de censura presentada per un grup de socis contra la directiva del club, que se celebra avui al Camp Nou fins a les 21h i a la que estan convocats els 118.528 socis de l'entitat amb dret a vot.

La jornada ha registrat la participació de 26.768 socis fins les 18h, cosa que representa un 22,58% del cens electoral, segons les estimacions ofertes pel club. Fins ara, les hores de més afluència de socis han estat al migdia, quan han votat 5.568 socis entre les 12 i les 13 hores.

Els resultats es coneixeran cap a dos quarts d'onze, una hora i mitja del tancament de les urnes, segons ha explicat el president de la mesa del vot de censura, David Moner, que s'ha felicitat per la participació, ja que és "una xifra important en un dia de rebaixes i competicions de tenis i Fórmula 1 a televisió".

Moner, que calcula que la participació podria arribar a les "35.000 persones", també ha explicat que no hi ha hagut "cap incidència" i que la jornada es desenvolupa "amb molta tranquil·litat i amb molta gent gaudint de l'oportunitat de trepitjar la gespa del Camp Nou".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.